Lekker luieren
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Daniela
03 November 2010 | Thailand, Bangkok
De volgende morgen worden we na het ontbijt naar de ferry gebracht. Daarna vervolgt onze reis met een volgepropte minibus naar Bangkok. Wij zitten gelukkig nog wel ruim maar voor sommigen is het wat minder comfortabel. We worden voor het eindpunt afgezet en moeten met een tuk tuk naar ons hotel Villa Cha Cha. Het is even raar met je koffers door de keuken maar we zijn dan ook aan de achterkant afgezet. Niemand kijkt raar op dus het zal wel vaker gebeuren. Het is wel een heel leuk en gezellig hotelletje temidden van volgens mij het backpackers gebeuren. De kamer is ruim en mooi dus de buitenkant zegt ook niet alles. We hebben zelfs een zwembad. We zitten nu lekker van een biertje te genieten en gaan morgen Bangkok verkennen per fiets. Wel om 06:00 uur vertrekken morgen dus dat wordt 's middags nog een tukkie doen. Om 19:00 uur worden we weer opgehaald voor de rit naar het vliegveld om de thuisreis weer te aanvaarden.
P.S.: Jelte, goed dat NAC gewonnen heeft, je mag vaker op de kaart van oom Patrick. Hopelijk heeft de chips goed gesmaakt.
03 November 2010 - 11:45
Anouk:
Het was weer erg leuk om al jullie verhalen te lezen!
Een hele fijne dag nog in Bangkok en goed reis naar huis!
tot volgende week!
Groetjes
Anouk -
03 November 2010 - 11:59
Carola:
Dat klinkt weer als een fantastische vakantie! Super om jullie verhalen te lezen.
Carola -
03 November 2010 - 12:39
Daan:
pfff relax aan het einde van jullie prachtige trip. jullie hebben weer veel en mooie dingen gezien. geniet nog maar even van het heerlijke weer want de buien wachten jullie al weer op goede terugvlucht en tot ziens in ollanda liefs van ons 5jes -
04 November 2010 - 07:25
Odilia Walraven:
Nogmaals maak er je beroep van, ieder verslag lees je alsof je er zelf zit!!
Maar ook fijn dat je weer terug komt -
04 November 2010 - 08:53
Kitty Van Delft:
Hi Daan en Patrick,
Wat indrukwekkend allemaal zeg. Jullie hebben, zo te lezen, onzettend veel gezien en meegemaakt. Echt super om jullie verhalen te lezen en om de mooie (en ook indrukwekkende) foto's te zien. Geniet nog even en tot snel weer!
groetjes,
Kitty