Nog 3 weken........ - Reisverslag uit Breda, Nederland van Daniela Waas - WaarBenJij.nu Nog 3 weken........ - Reisverslag uit Breda, Nederland van Daniela Waas - WaarBenJij.nu

Nog 3 weken........

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Daniela

26 September 2010 | Nederland, Breda

Over drie weken is het dan zover, bijna 3 weken Azië in het vooruitzicht. Helaas vielen de plannen voor Iran in het water door een negatief advies van het ministerie van buitenlandse zaken. Sommigen zijn daar helemaal niet rouwig om en anderen begrepen toch al niet wat we daar gingen zoeken. Een nieuwe bestemming was eigenlijk zo gevonden: Cambodja!

In het kort onze reis:
- Vetrek zondag 17 oktober 20:45 met KLM naar Bangkok
- Van Bangkok naar Ho Chi Minh (Saigon)
_ Cu Chi tunnels uit de Vietnamoorlog bezoeken
- Over de Mekong rivier in 3 dagen naar Phnom Penh
- Confrontatie met het lugubere verleden van Cambodja op de Killing Fields
- Met de boot van Phnom Penh naar Siem Reap
- Bezoek Angkor Wat
- Bezoek vrijwilligersproject
- Van Siem Reap met de boot naar Battambang
- Van Battambang naar Ko Chang (Thailand) om een paar dagen lekker bij te komen op een luxe resort
- Dagje Bangkok
- Terugreis op donderdag 4 november om 23:59 uur
- Aankomst op Schiphol op vrijdag 5 november om 05:54

De prikken zijn gehaald, visa geregeld, alleen nog de koffers pakken en 3 weken werken.

Via deze site houden we jullie weer op de hoogte!

Patrick & Daniela

• 26 September 2010 - 21:12

Buuf Marga:

Hee, da's gezellig om zo mee te reizen. We gaan graag mee!

We tellen mee af!

Fam. Burger

• 27 September 2010 - 07:16

Daan:

he daar zijn jullie weer, heb nu ook beeld bij jullie vakantie's naar marokko en polen, we gaan jullie volgen maar spreek je nog voor vertrek, voor nu,voorpret met het aftellen

• 06 Oktober 2010 - 16:37

Rene En Esther:

het duurt nog ff maar wij wensen jullie t besste met de laatste voorbereidingen en we gaan jullie zeker volgen, we "reizen" met jullie mee
    liefs

• 18 Oktober 2010 - 15:25

Joost:

Hoi Pat en Daan,

Goede reis gehad? Hier in Breda is er een beetje paniek uitgebroken: Pat en Daan zijn op vakantie en nu kunnen we geen lootjes trekken voor Sinterklaas !!! Kunnen jullie bij jullie hotmail en of gewone mail? Ik lees het wel. groeten Joost