Overstromingen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Daniela
25 Oktober 2010 | Cambodja, Khett Siem Reab
We begrijpen dat een aantal mensen zich druk maakt over de (verwachte) overstromingen in Thailand. Voorlopig hebben wij nog niets van het slechte weer mee mogen maken maar als we over anderhalve week richting Bangkok vetrekken zullen we nog wel een telefoontje met de ambassade plegen mocht dit nodig zijn. Via internet en CCN houden we het nieuws hierover in de gaten.
25 Oktober 2010 - 12:15
Andre En Nicole:
hoi luitjes,
gaaf om te zien en te lezen wat jullie allemaal zien en meemaken. hoewel ik bij dat verhaal van materlingen toch wel ff moest slikken... Whow.
geniet samen en ik moet zeggen patrick die blauwe lap om je hoofd staat erg goed !!!! zou hem niet meer afdoen :-)
groet, André -
25 Oktober 2010 - 18:45
Monique:
Hoi Daan en Pat,
Zo te lezen zijn jullie weer een mooie reis aan het maken. Veel indruk hebben de tunnels en de martelingen op mij gemaakt.
Verder begrijp ik dat jullie je koffieapparaat niet missen en jullie daar ook voldoende koffie drinken. In Nederland is de uitslag PSV-Feyenoord 10-0 het gesprek van de dag.
Wij wensen jullie verder nog een goede vakantie en wij blijven jullie natuurlijk volgen.
Veel liefs van Jan, Monique, Sam en Mikki