Dag van aankomst
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Daniela
01 Augustus 2011 | Cambodja, Khett Siem Reab
Om 04:00 uur gaat de wekker en even later checken we in voor de vlucht naar Siem Reap. Het is ongeveer twee uur vliegen maar omdat we weer een uur terug in de tijd gaan komen we om 08:00 uur aan. In eerste instantie ontvangen we het verkeerde visum maar dat komt uiteindelijk goed.
Buiten staat Inge ons al op te wachten en het wordt nog een hele tour om al die koffers en tassen + drie personen in de tuktuk te krijgen. De komende dagen slapen we in Guesthouse Explorers House wat in de straat van het hoofdkantoor van PURE! is. We slapen helemaal bovenin en hebben een tweepersoonskamer met airco en eigen douche. Prima voor een aantal dagen.
We lopen naar het hoofdkantoor van PURE! waar we bijkletsen met Naomi en Richard. Daarna lopen we met Inge het rondje wat ze altijd met de nieuwe vrijwilligers loopt en gaan een SIM kaart halen. We hebben nu beiden een Cambodjaans telefoonnummer. Onze Nederlandse nummers zijn nu dus niet meer te gebruiken! We lunchen bij Old Market en gaan daarna op eigen houtje Siem Reap verkennen. We maken een afspraak met ene Richard die weet wat er te huur is aan huizen en voor maandagmorgen een afspraak met een lokale makelaar. Als we op weg zijn naar de supermarkt komen we Leonoor tegen en we lopen gezamenlijk een rondje en drinken nog wat bij Smiley’s waar we ook de andere vrijwilligers, Bart en Maaike ontmoeten. 's Avonds gaan we samen met hen, Inge en de net aangekomen vrijwilligers Anouk en José een hapje eten bij Khmer Kitchen. Erg gezellig maar voor ons en Bart en Maaike was het vroeg opstaan vanmorgen en Anouk & José hebben last van een jetlag dus na het eten gaat iedereen weer richting zijn eigen plekje. Morgen op huizenjacht!
01 Augustus 2011 - 11:08
Odilia Walraven:
Gelukkig, jullie zijn er. Succes bij het zoeken naar een huisje.
Kus, odilia -
02 Augustus 2011 - 06:48
Patrick Straten:
Op plaats van bestemming lees ik. En nu keihard aan de bak Elshof, verwachtingen zijn hoog ;-) O ja NAC tegen de kampioen van Griekenland gewoon met 2-1 gewonnen! Verder is het rustig op de afdeling zonder je. Hoop wel dat je nog een foto'tje plaatst als je je brommer hebt. Met jou erop natuurlijk. De groeten van Techem.